Resultaten tot nu toe

 Wil je graag weten wat er tijdens de bijeenkomsten van de G1000Zuid-Holland gebeurd? We doen ons best om zo veel mogelijk informatie op de website te delen, zodat iedereen kan zien waarover de deelnemers spreken. Kijk verder voor updates van de drie thema’s ‘Wonen’, ‘Toekomst van het Platteland’ en ‘ Leefbaarheid, verkeer en vervoer.’ 

Klik hier voor de themapagina van:

‘Wonen’

In de Schiecentrale, Rotterdam zijn op 12 januari ongeveer 100 deelnemers bij elkaar gekomen voor de eerste bijeenkomst: De Burgertop. Hier zijn 11 thema’s naar bovengekomen, waar deelnemers in kleinere groepen verder mee aan de slag zullen gaan bij de volgende bijeenkomsten. Kijk hier voor het verslag van de G1000Zuid-Holland ‘Wonen’ Burgertop, om de werkplaatsen te bekijken en voor de foto’s.

Klik hier voor de themapagina van:

‘Toekomst van het Platteland’

 

In gebouw 1830 van Fort Wierickerschans in Bodegraven, zijn op 18 januari ongeveer 100 deelnemers bij elkaar gekomen voor de eerste bijeenkomst: De Burgertop. Hier zijn 12 thema’s naar bovengekomen, waar deelnemers in kleinere groepen verder mee aan de slag zullen gaan bij de volgende bijeenkomsten. Kijk hier voor het verslag van de G1000Zuid-Holland ‘Platteland’ Burgertop, om de werkplaatsen te bekijken en voor de foto’s.

Klik hier voor de themapagina van:

‘Leefbaarheid, Verkeer en Vervoer’

In het schoolgebouw van de CSG Willem van Oranje, in Oud-Beijerland, zijn op 19 januari ongeveer 100 deelnemers bij elkaar gekomen voor de eerste bijeenkomst: De Burgertop. Hier zijn 10 thema’s naar bovengekomen, waar deelnemers in kleinere groepen verder mee aan de slag zullen gaan bij de volgende bijeenkomsten. Kijk hier voor het verslag van de G1000Zuid-Holland ‘Wonen’ Burgertop, om de werkplaatsen te bekijken en voor de foto’s.

Het Burgerberaad G1000Zuid-Holland is in volle gang. Inmiddels zijn de Burgertoppen van de drie verschillende thema’s geweest. Bijna 300 inwoners van de Provincie Zuid-Holland hebben met elkaar gesproken over wat er anders moet in Zuid-Holland.

De uitkomsten, zie de woordwolk afbeeldingen hieronder, van een Burgertop zijn het beginpunt voor Werkplaatsen. Dit zijn groepen deelnemers die met elkaar een thema hebben gekozen dat ze willen gaan uitwerken tot concrete voorstellen.

In de eerste volgende bijeenkomst: het Inspiratiecarrousel gaan de deelnemers in gesprek met kennis en inspiratie van buitenaf. Daarna wordt er verder gewerkt in de Werkplaatsen aan de voorstellen. Ben je nieuwsgierig naar de voortgang van de werkplaatsen? Klik op de thema’s.

Je vindt hier een overzicht van het hele proces.

 

© G1000Rheden 2024