G1000Zuid-Holland ‘Wonen’ 

Resultaten tot nu toe

Top
12 januari
Rotterdam

Inspiratiecarrousel
26 januari
Rotterdam

Werkplaatsatelier
9 februari
Rotterdam

Raad
25 februari
Rotterdam

Slotconferentie
25 maart
Den Haag

De G1000Zuid-Holland is van start! Op deze pagina kun je de voortgang van het proces bekijken. Je vindt hier onder meer foto’s, de werkplaatsen en de verslagen van de bijeenkomsten.

Burgerraad Wonen: 25 februari!

25 februari is het zover: de Burgerraad komt bij elkaar om te stemmen over de voorstellen. Lees er hier alles over en meld je aan!

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat op een burgerberaad? Meld je hier aan als toeschouwer.

Werkplaatsen

Bekijk hier het platform waarop alle werkplaatsen hun eigen pagina hebben om werkzaamheden te uploaden, foto’s te plaatsen en reacties op hun voorstellen te ontvangen. Je kunt hier ook de Werkplaatspagina’s van de andere thema’s bekijken.

Voor een snel overzicht, dit zijn de Werkplaats onderwerpen van ‘Wonen’:

 1. Doorstroming
 2. Betaalbaar
 3. Zelfbewoning
 4. Leefbaarheid
 5. Ombouwen
 6. Eerlijk
 7. Passend
 8. Tiny wonen/minimalistisch
 9. Starters/Jeugd
 10. Participatie
 11. Huren

   Verslagen van de bijeenkomsten

Burgertop – 12 januari

Op 12 januari is de G1000Zuid-Holland van start gegaan met de Burgertop van het thema ‘Wonen’. Ongeveer 100 deelnemers kwamen samen in de Schiecentrale in Rotterdam. Daar gingen ze met elkaar in dialoog over de vraag ‘Wat moet er anders in Zuid-Holland?’  Lees hier het hele verslag

 

Inspiratiecarrousel – 26 januari

De tweede bijeenkomst is een feit. De deelnemers van het Burgerberaad over Wonen kwamen opnieuw bij elkaar om verder te werken aan de werkplaatsen onder dit onderwerp. Deze avond, het inspiratiecarrousel, stond in het teken van kennis en informatie.  Lees hier het hele verslag

 

Werkatelier – 9 februari

De derde bijeenkomst zit er op! De deelnemers van het Burgerberaad over Wonen kwamen nogmaals bij elkaar om verder te werken aan de werkplaatsen onder dit onderwerp. Deze avond, het werkatelier, stond in het teken van het uitwerken van de voorstellen.  Lees hier het hele verslag.