G1000Zuid-Holland ‘Toekomst van het platteland’

Resultaten tot nu toe

Top
18 januari
Bodegraven

Inspiratiecarrousel
1 februari
Bodegraven

Werkplaatsatelier
15 februari
Bodegraven

Raad
11 maart
Bodegraven

Slotconferentie
25 maart
Den Haag

De G1000Zuid-Holland is van start! Op deze pagina kun je de voortgang van het proces bekijken. Je vindt hier onder meer foto’s, de werkplaatsen en de verslagen van de bijeenkomsten.

Werkplaatsen

Bekijk hier het platform waarop alle werkplaatsen hun eigen pagina hebben om werkzaamheden te uploaden, foto’s te plaatsen en reacties op hun voorstellen te ontvangen. Je kunt hier ook de Werkplaatspagina’s van de andere thema’s bekijken.

Voor een snel overzicht, dit zijn de Werkplaats onderwerpen van ‘Toekomst van het Platteland’:

 1. Biodiversiteit
 2. Bewustwording
 3. Leefbaarheid
 4. Biologisch
 5. Ruimtelijke ordening
 6. Landbouw
 7. Burgerparticipatie & Dialoog
 8. Zelfvoorziening &voorzieningen
 9. Consuminderen & Lokaal kopen
 10. Dienstbare overheid & Lange termijn
 11. Voorlichting & Plattelandsonderwijs
 12. Duurzaamheid op het platteland

   Verslagen van de bijeenkomsten

Burgertop – 18 Januari

Op 18 januari is de Burgertop van het thema ‘Toekomst van het Platteland’ van de G1000Zuid-Holland geweest. Ongeveer 100 deelnemers kwamen samen in gebouw 1830 van het Fort Wierickerschans in Bodegraven. Daar gingen ze met elkaar in dialoog over de vraag ‘Wat moet er anders in Zuid-Holland?’  Lees hier het hele verslag

Inspiratiecarrousel – 1 februari

De tweede bijeenkomst is een feit. De deelnemers van het Burgerberaad over het platteland kwamen opnieuw bij elkaar om verder te werken aan de werkplaatsen onder dit onderwerp. Deze avond, het inspiratiecarrousel, stond in het teken van kennis en informatie.
Lees hier het hele verslag

Werkatelier – 15 februari

De derde bijeenkomst zit er op! De deelnemers van het Burgerberaad over het Platteland kwamen nogmaals bij elkaar om verder te werken aan de werkplaatsen onder dit onderwerp. Deze avond, het werkatelier, stond in het teken van het uitwerken van de voorstellen.  Lees hier het hele verslag.